Növényesítés

Növényápolás

Hidrokultúra

Növényfal – Biomontage

Iroda növényesítés

Új irodába költöztek és nincsenek növényeik?

A legjobb helyen jár!

Több, mint egy évtizedes tapasztalatunk van, hogy lehet egy új irodát esztétikusan, otthonosan, és a legoptimálisabban fenntartható módon, élő növényekkel berendezni, dekorálni.

Hisszük, hogy a dísznövények – a díszítő szerepük mellett -, az egészségünk megőrzésére, a koncentrációra, ezáltal a teljesítményünkre is pozitívan hatnak.

Ingyenes helyszíni felmérést követően az iroda adottságainak megfelelően ajánlatot adunk a növénydekoráció megtervezésére, a növények beszerzésére, beültetésére és opcionálisan a fenntartásukra.

Meglévő irodai növényeiket szeretnék felfrissíteni, kibővíteni?

Sokszor előfordul, hogy egy irodabővítés, -felújítás után, vagy csak egy kis szükséges változtatást követően vesszük észre, hogy több, vagy szebb növényekre van szükségünk.

Ilyenkor a meglévő növényállományt is figyelembe véve, a közös igényeket egyeztetve érjük el az összhatást.

 Növényápolás

Meglévő irodai növényeinek szüksége lenne alkalmankénti gondozásra?

Ideális esetben a szobanövény egészségesen fejlődik, ami azt jelenti, hogy nő, terebélyesedik, kinövi a cserepét. Időnként szükséges lehet egy átültetés, formára vágás, karbantartás.

A hozzáértő kezek gondoskodását a növények meghálálják. 

Irodai növényeinek rendszeres gondozásra lenne szüksége?

Minden növénynek rendszeres gondozásra van szüksége. Az átgondolt öntözésen túl, a portalanítás és a tápanyag utánpótlás is elengedhetetlen az egészséges fejlődés szempontjából. Folyamatosan figyelni kell a növények kártevőit, kórokozóit, hogy már megjelenésük korai szakaszában megfelelő kezelésben részesüljenek.

Tetszőlegesen választható heti, kétheti, akár havi, vagy kéthavi növényápolás szolgáltatásunk.

Hidrokultúra

Irodája számára a legideálisabb megoldás!

Mi is az a hidrokultúra?

A hidrokultúra úgy működik, hogy a földet agyaggranulátummal helyettesítjük, a növény számára létfontosságú tápanyagokat pedig egy speciális, szobanövények számára kifejlesztett műtrágya hozzáadásával oldjuk meg. 

A tárolóedényt egy vízszintmérővel látjuk el, így nem kell többé tartania a szobanövények nagy részét elpusztító túlöntözéstől, mindig tudni fogja, mennyi az optimális vízmennyiség a növény számára. 

Kiszámíthatóság:

A hidrokultúrás rendszerbe ritkábban kell vizet öntenie, elegendő mindössze 7-14 naponként öntözni. Azt pedig, hogy épp szükséges-e utántölteni a vizet, mindig le tudja ellenőrizni.

Azáltal, hogy a földet kiiktatjuk, egy sokkal higiénikusabb és könnyebben karban tartható rendszert kapunk.

Növényfal tervezése, kivitelezése

Csak beltéri zöldfalat tervezünk és építünk, első sorban hidrokulturás növények felhasználásával.  Az általunk ajánlott modul rendszerrel, tetszőleges méretű terület ültethető be. Mivel sarok elem is van, akár “be is fordulhat” a növényfal. Kisebb felületeken kézi öntözést, ajánlunk. 

Azért választottuk a Nextgen növényfalat, mert nagy változatosságot biztosít. Egyszerűen telepíthető, könnyű karbantartani, locsolásához akár egy öntözőkanna is elegendő. Nem csak falra szerelve, de (akár mozgatható) térelválasztóként és alkalmazható.

Az impozáns zöldfalnak számos pozitív tulajdonsága van. Öröm ránézni, szabályozza a páratartalmat, friss oxigént állít elő, illetve remek hangszigetelő.

További részletekért, technikai paraméterekért és személyes árajánlatért kérjük keressen minket. 

BIOMONTAGE tervezés, megvalósítás

Hazánkban újdonságnak számító, BIOMONTAGE panelek különleges hangulatot hoznak  az Ön irodájába. Egyedülálló biofíl koncepció, amellyel a természetet csempéssszük be a munkahelyre: különböző színű, textúrájú zúzómval, fakéreggel. Modul rendszerű, ami egyedi összeállításokat tesz lehetővé. 

A panelek egységes keret rendszerrel falra rögzíthetők, de akár görgős, térelválasztók is létrehozhatók.  Nincs szükséges fényre, vízre és karbantartásra.

A kizárólag természetes anyagokkal történő tervezés, végtelen számú különleges lehetőséget biztosít.

A hatás garantált!

További részletekért, technikai paraméterekért és személyes árajánlatért kérjük, keressen minket.

DECORUM Irodakertész Kft.

Kapcsolat:

telefonszám: +3630 900 4434

© 2020 Irodakertész