Referenciák

Nem emlékszem olyan esetre, hogy ne versenyben nyertünk volna megbízást. Voltak kisebb és nagyobb munkák. Egyszer csak néhány új növényre és a meglévők rendbehozatalára volt szükség, máskor egy épület több szintjét növényeztük be hidrokultúrás megoldással. Nem válogatunk! A legfontosabb a megbízó elvárásainak megfelelni és kiérdemelni a bizalmát!

Ügyfeleim mondták

 • Tusjak Márta, facility coordinator
  Egészen rendkívüli, amit a Decorum Kft. segítségével az elmúlt évek során megvalósítottunk az irodákban. Kiss Tamással 2009 óta dolgozom együtt, kimagasló színvonalon és mély szakmai elkötelezettséggel végzi munkáját. Irodai környezetünket a modernitás és letisztult formavilág jellemzi, melyet a szakszerűen és gondosan ápolt növényeink szó szerint felvirágoztatnak, üde és megnyugtató irodai hangulatot teremtve.
  Tusjak Márta, facility coordinator
  Cemex
 • Szemán Melinda
  Kiss Tamással, két évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, amikor az új irodánkban, a már meglévő virág állományunkat varázsolta újjá, illetve számos helyiségünkben ajánlott új, az adott körülményeknek megfelelő növényeket. Rendkívül korrekt módon, akár kisebb, akár nagyobb volumenű munkáról volt szó, előzetesen, jó ajánlatot kaptunk tőle. Megbízhatóan, az előre leegyeztetett időpontban, és megadott konstrukcióban végezte el a munkát. Továbbiakban is számítunk precíz, és kreatív munkájára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki otthonos, ápolt, zöld környezetre vágyik.
  Szemán Melinda
  training and office manager, itelligence Hungary Kft.
 • Dr. Kaló Ágnes
  Irodakertészt kerestünk, aki a nagy számú és méretű irodai növényeinket át- és szétülteti illetve megmetszi. Ismerősöm ajánlására kerültünk kapcsolatba Tamással. A munkát az irodában, munkaidőben elvégezték: a növényeink szépek lettek, a munka elvégzése után nem maradt semmi kosz vagy szemét. Egy fél év után ismételten kértük a növényápolást, hiszen bármennyire is szeretem és gondozom a növényeimet, azok gondozásához néha szakemberre is szükség van. Így megállapodtunk Tamással abban, hogy tavasszal és ősszel eljön és a szakemberre való növénygondozási feladatokat ellátja.
  Dr. Kaló Ágnes
  Kaló Ügyvédi Iroda
 • WWIG Zrt
  Kedves Tamás! A munkájáról csak pozitívan tudok nyilatkozni. A növények nagyon szerették a szakszerű kezelést és törődést, és végtelenül hálásak is voltak érte. Mindig pontosan és alaposan vizsgálta meg az állapotukat, és ennek megfelelően cselekedett. Minden növényünk és a vágott virágok is nagyon szépek, frissek és karbantartottak voltak. A pénzügyi elszámoláshoz kapcsolódó teljesítési igazolások naprakészen, pontosan ábrázolva a feladatot jelentek meg az irodámban, a fizetésekkel kapcsolatban soha nem kaptam reklamációt.
  WWIG Zrt
  Bacsa Szilvia, személyi titkár/CEO personal secretary
 • Róka Mariján, ügyvezető
  Miért a decorumot? A kapcsolatfelvétel időpontjában elég mozgalmas életet éltünk, a székhelyünk is változott. Te messzemenően partner voltál és figyelembe vetted az igényeinket és a rendelkezésre álló időnket is. Szakmai hozzáállásoddal egyértelműen bebizonyítottad, hogy nem kell tovább keresnünk. A megrendelt szolgáltatást a kért időpontban, gyorsan és rugalmasan végezted el. Számunkra nagyon fontos, hogy milyen környezetben dolgozunk, ezért is választottunk egy A+ kategóriás irodát, ezért töltöttünk meg minőségi irodabútorral és persze az iroda elhanyagolhatatlan része a növények! Eleganciát, nyugalmat és jó közérzetet biztosítanak az itt dolgozó kollégáknak becsempészve a természet egy kis részét. Választásunk a hidrós mellett egyértelmű volt a megkapott ajánlatok után, mivel az árkülönbség bőven fedi azt a pluszt, amit kaptunk a hidrós megoldással. Számomra nem kérdés, hogy ajánlanánk-e benneteket olyan cégnek, aki növényt szeretne: természetesen!
  Róka Mariján, ügyvezető
  TURCK Hungary Kft
 • Czár Szilvia, vezető titkárnő
  Kiss Tamás fogalom a REHAU kollektívája számára. Jó ismerője a Vállalat biatorbágyi irodaépületében a hidrokultúrás növényeknek, amik idén már 10 éve díszitik előterünket, raktári ügyfélfogadónkat, tárgyalóinkat és kisebb-nagyobb irodahelyiségünket. Felénk intézett szavaiból és a növényekkel való bánásmódjából szakértelem és elhivatottság sugárzik az első (hajdani…) ajánlatkérésünktől kezdődően a növények beültetésén, optimális elhelyezésén át egészen a rendszeres ápolásig. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki élő szóban és írásban egyaránt igényes arculattal kíván találkozni irodája zöldebbé varázslása kapcsán.
  Czár Szilvia, vezető titkárnő
  REHAU Kft
 • Tomcsányi Katalin, pénzügyi referens
  Kiss Tamás urat az interneten keresztül találtam meg. Igazából az első benyomást a honlapjáról szereztem, amely megfogott a tiszta, letisztult formavilágával. Minden számomra lényeges információt jól átlátható módon sallangmentesen tartalmazott, amely elég volt ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet a személyes ismeretségre. Irodánk korábbi növényei már nem díszítették megfelelően az épületet és ezért kerestem új lehetőséget a kaspók és növények beszerzésére.Az árajánlat megküldése és a növények beültetése, helyszínre szállítása között mindössze egy hét telt el. Korrekt munkakapcsolat alakult ki, Kiss Tamás maximálisan odafigyelt az igényeinkre és olyan növényeket javasolt, amelyek az adott viszonyoknak megfelelően, persze megfelelő gondozás mellett hosszútávon is megmaradhatnak. Pontos, megbízható embernek ismertem meg Kiss urat, amit vállalt azt maradéktalanul határidő előtt teljesítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Tomcsányi Katalin, pénzügyi referens
  Prime Rate Kft
 • Tarján Bernadett, asszisztant to the MD
  Hitetlenkedve fogadtam, mikor Tamás azt mondta, mi is elboldogulunk a növényekkel, elegendő fél évente pótolni a tápanyagot és hamarosan szebbek lesznek, mint mikor megkaptuk. De pontosan így történt. Több mint egy éve gyönyörködünk a virágokban és szemmel láthatóan jól vannak. Folyamatosan szép egészséges leveleket hoznak, a Flamingó virág egyre virágzik pedig az öntözésen kívül nem foglakozunk velük. Óriási könnyebbség a vízmérce! Egy pillantással ellenőrizhető, hogy kell-e locsolni és abban is segít, hogy ne adjunk több vizet a szükségesnél. Nálunk nagyon bevált ez a hidrokultúrás módszer.
  Tarján Bernadett, asszisztant to the MD
  Papyrus Hungária Zrt
 • Tarján Bernadett, assistant to the MD
  Vállalatunk 2010. október 25-én költözött új irodájába a Népliget Centerbe. Az iroda otthonosabbá, színvonalasabbá tételéhez feltétlenül szükség volt zöld növények meglétére is, melyek beszerzésére viszonylag rövid idő maradt. A Decorum Kft képviseletében Kiss Tamás majdnem a lehetetlennel egyenértékű megbízást hajtott végre, amikor is a november 25-i ünnepélyes átadás alkalmával már valamennyi növény a maga szépségében díszítette irodánkat. Kérdéseink, visszajelzéseink kapcsán azonnali segítséget nyújtott, szakszerű tanácsaival ellátott bennünket. Munkáját és szakértelmét meleg szívvel ajánlom minden új megrendelőjének!
  Tarján Bernadett, assistant to the MD
  Papyrus Hungária Zrt
 • Héder Csilla, Office Manager
  Cégünk évek óta kapcsolatban áll Kiss Tamással. Szeretnék mindig ilyen korrekt partnerrel együtt dolgozni! Az előzetes irodabejárás és konzultáció után kapott árajánlat áttekinthető, világos és részletes volt. Mindig a megbeszélt időpontban pontosan érkezett, gyors és tökéletes munkát végzett. A munka végeztével a szobákat kifogástalanul tisztán hagyta. A számlák kizárólag azokat a tételeket és szolgáltatásokat tartalmazták, amelyekre az árajánlatot korábban megküldte. Mióta Kiss Tamás ápolja, gondozza a szobanövényeinket, azóta egy „cserepes” sem pusztult ki nálunk. Az újabbak beszerzését is az ő szakvéleménye és hozzáértése alapján és segítségével vásároltuk meg. Jó lenne, ha minden partnerrel ennyire problémamentesen lehetne együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom Kiss Tamás szakértelmét és munkáját!
  Héder Csilla, Office Manager
  Makhteshim Agan Hungary Zrt.
 • Szőllőssy-Csoma Enikő, Iü. írás- és grafológus szakértő, tanácsadó
  Amikor elhatároztuk, hogy saját cég-alakításba vágunk, feltétlen cél volt szolgáltatói munkánkban – annak minden szeletében – az igényesség, a magas szakmai minőség képviselése. Ez természetesen már az irodai környezet kialakítására is vonatkozott, ezért dolgoztunk belső építészekkel, és ezért bíztuk a növénydekoráció kialakítását is specialistákra. Így ismertük meg Kiss Tamást és cégét, a Decorum Kft. –t, azaz az irodakertészet világát! Mi a sorok mögött, illetve az írott sorokból olvasunk, ők viszont láthatóan jobban értenek a növények nyelvén, mint mi… Tanácsaik, illetve konkrét növényápolási tevékenységük nyomán irodánk növényei gondozottak, ápoltak. Köszönettel tartozunk érte, s csak ajánlani tudjuk speciális szakmai szolgáltatásaikat mindazoknak, akiknek fontos a harmonikus, szép irodai környezet!
  Szőllőssy-Csoma Enikő, Iü. írás- és grafológus szakértő, tanácsadó
  GrafIQm Consulting
 • Galavics Ferenc, ügyvezető
  A Decorum Kft. és személy szerint Kiss Tamás úr a partnerek egyéniségének, a helyiségek, a cégek karakterének megfelelően választja ki és szállítja a virágokat, a zöld növényeket. De ha még ennél is nagyobb hatásra vágynak, akkor a növényzet ápolásának felügyeletét is bízza Kiss Tamásra és örökzöld élményben lesz része.
  Galavics Ferenc, ügyvezető
  Finder-Hungary Kft.
 • Vértes Viktória, iroda vezető
  Pontos helyszíni felmérés után a környezetnek megfelelő növényekre kaptunk ajánlatot. Az elfogadható ár mellett szimpatikusnak tartottuk a széles választékot, a minőséget és a szolgáltatáshoz járó rendszeres növényápolást, melynek során mindig segítőkész, udvarias kiszolgálást kaptunk.
  Vértes Viktória, iroda vezető
  Erste Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
 • Virág Vera
  Mindenkinek ajánljuk figyelmébe ezt az igazán kedves, szakszerű, precíz szolgáltatást, amit Tamástól, azaz a Decorumtól kaptunk. Minden kérésünknek rugalmasan elegett tett, sőt, még néhány váratlan, extra kérésünket is gyorsan és kíválóan megoldotta. A növényeinket mintha kicserélték volna az irodában, gyönyőrűek és egészségesek lettek egy csapásra! Ha máskor is ilyen gondunk lesz, egyértelműen a Decorumhoz fogunk fordulni!
  Virág Vera
  EF Education Hungary
 • Frontó András, cégvezető
  Új irodánk berendezésekor sokat költöttünk növényekre, hogy otthonossá tegyük, ahová szívesen járnak dolgozni kollégáink. Néhány hónap elteltével növényeink sajnos elkezdtek elszáradni, betegeskedni. Ekkor vettük fel a kapcsolatot a Decorum Kft.-vel. Kiss Tamás személyében egy hozzáértő, korrekt partnerre találtunk. Minden dícséretet mellőzve, csak annyit írok, hogy munkájának köszönhetően növényeink erőre kaptak és láthatóan jól érzik magukat.
  Frontó András, cégvezető
  DACHS Computing & Biosciences Magyarországi Fióktelepe
 • K. G.
  Munka véleményezése: a megrendelésben megadott munkákat a kért minőségben, időpontban, rugalmasan pontosan végezte el. Munkája során ügyelt az iroda körülményeire, tisztaságára.
  K. G.
  British Council
 • P. N. Ügyvezetői asszisztens
  Cégünk nemrég új helyre költözött és szerettük volna megmenteni a nagyobb, szívünknek kedves irodai növényeinket. A neten találtam Tamásra, aki két napon belül eljött hozzánk, felmért, minden kérdésre válaszolt és egy részletes ajánlattal állt elő. Megkértem, hogy pontosítsunk, amit meg is tettünk, megjelölve az átültetendő növényeket. Tamásék – kellemes meglepetésemre – már azon a hétvégén, a költözés napján, a kiválasztott, csodás kaspókba varázsolták a virágainkat és pár nap múlva a virág költöztetést is megoldották. Rá sem ismertünk a régi növényekre, úgy megszépültek az új „ruhában”, nem is szólva a régen nélkülözött ápolás kedvező hatásáról. Ajánlom mindenkinek ezt a gyors, korrekt céget!
  P. N. Ügyvezetői asszisztens
  BOSCH Rexroth
 • Jantner Andrea, irodavezető
  Irodánk felújítása már több mint egy éve történt, a lakberendezőnk hozta Tamást, mint a virágok szakértőjét, akivel azóta is kapcsolatban állunk. A növények számára messze nem ideális adottságaink ellenére virágaink remekül vannak, hála a havi egyszeri növényápolásnak, a kapott locsolási tanácsoknak. Tamás még a legszebb virágunkat megtámadó gyapjastetűvel is elbánt, pedig ez nekem nem ment volna. Tudom, hogy mindig számíthatunk rá!
  Jantner Andrea, irodavezető
  Avantgarde Group Kft
 • Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Irodánk berendezésekor fontosnak tartottuk, hogy növényekkel tegyük színesebbé a környezetünket. Erre a Decorum Kft-től kaptuk a legérthetőbb, és minden szempontból legrugalmasabb ajánlatot. Kiss Tamás gondoskodásának és szakértelmének köszönhetően virágaink egészségesen zöldellnek. Pontos, udvarias, megbízható partner.
  Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Actavis Hungary Kft.
 • Dr. Sallai Csilla
  Soha sem volt bátorságom a növényeket annyira visszavágni, mint amennyire kellene. Tamás jött, gondos tekintettel mérlegelte a helyzetet, majd jól irányzott nyisszantásokkal megadta a kívánt formát. Minden virág megkapta a neki illő és kellő tápot. Az eredmény: úgy munkatársaknak, mint ügyfeleinknek öröm az irodánkban lenne!
  Dr. Sallai Csilla
  STALLUM S+S Kft
 • Ruzic Andrea, office manager
  Irodánkat egy perc alatt otthonossá tette a Decorum Kft-től rendelt, rekord gyorsasággal kiszállított számos gyönyörű növény. Egyszerű és nagyon hasznos iránymutatást kaptunk az ápolásukat illetően. Biztos vagyok benne, hogy további együttműködés lesz cégeink között, s hogy növényeink remek kezekben vannak.
  Ruzic Andrea, office manager
  Centralis Hungary Kft
 • Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Csak bíztunk benne, hogy nem üres fogadkozás amikor Tamás azt ígérte, növényeink fél év múlva szebbek lesznek, mint mikor megérkeznek az irodánkba. De valóban így történt. Az eltelt több mint egy év alatt nem merült fel semmi probléma, virágaink láthatóan jól érzik magukat, annak ellenére, hogy csak két hetente kapnak vizet. Elégedettek vagyunk a Decorum szakértő növényápolásával.
  Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Actavis Hungária Kft