Magunkról

A rendszerváltás idején tanultam bele az élőnövényes belső dekorációba és 2008-ban alapítottam a Decorumot, már eleve irodakertész szolgáltatásra. A feladatok számával a létszám is növekszik, kiváló munkatársak vesznek körül.

De mit csinál egy irodakertész?

Egy irodakertész munkahelye, megbízói irodáiban van, ahol kertészeti szakértelmet igénylő munkát végez, a helyi viszonyokhoz alkalmazkodva. A jó és jól fenntartható, irodai környezet kialakításában van speciális tapasztalatunk és sok éves gyakorlatunk. A tervezéstől a megvalósításon át a fenntartásig, minden feladatot, el tudunk vállalni. Nem csak a mának dolgozunk.

Kizárólag hosszú távú megoldásra törekszünk és a biztos fenntarthatóságra.

Felejtsük el a sablonokat! Minden esetben helyszíni felmérésre alapozott, egyedi, képes, részletes ajánlatot készítünk az irodába ajánlott növényekkel, kaspókkal.

A hidrokultúrás technológia szakértőiként, hisszük és terjesztjük egyszerűségét, megbízhatóságát, gazdaságosságát.

Az évek alatt volt szerencsénk számos irodának a beltéri növénydekorációját megtervezni és megvalósítani, gyakran belsőépítészei együttműködéssel. Évek óta szerepelünk az “Év irodája” verseny pályázóinak munkáiban. Büszkék vagyunk a szakmai elismerésekre, mert visszaigazolást kapunk, hogy az átgondolt minőségi munka a legjobb befektetés. A legnagyobb öröm azonban, hogy a munkahelyi környezetet élhetőbbé, élvezhetőbbé varázsolhatjuk, az élő természet egy darabkáját becsempészhetjük a mindennapi életbe.

 

  Kiss Tamás
kertészmérnök

Média megjelenéseink

DECORUM Irodakertész Kft.

Kapcsolat:

telefonszám: +3630 900 4434

© 2020 Irodakertész