Kapcsolat


Decorum - az irodakertész

Az "A" kategóriás irodák növényeinek mestere, a föld nélküli, hosszú élettartamú virágok specialistája.

Magamról

Szenvedelmes kertészmérnök vagyok, sosem csináltam mást.
kiss-tamas

Nem a virágokkal kezdtem. Az egyetem után, egy Budapest környéki állami gazdaságban, nagyüzemi gyümölcstermesztést műveltem a szocializmus keretei között. A rendszerváltás katalizálta a továbblépést, egy felfutó dísznövénykertészetben foglalkoztam az új külföldi források felderítésével, a behozatallal és a növénydekorációval párhuzamosan.

Állítólag Nils Bohr mondta: szakember az, aki egy szűk területen, már minden létező hibát elkövetett. Ilyen alapon váltam irodakertésszé.

Én vagyok az a kertészmérnök, aki kilóg a sorból, mert nem kertet építek, parkot ápolok, füvet nyírok.

2008-ban alapítottam a Decorumot (decorum.hu), ahol irodakertész szolgáltatást kínálunk azoknak, akiknek nem mindegy hol van az irodájuk, az irodakultúra és a munkakultúra egyformán magas illetve cél ennek az elérése, mert számukra érték a megjelenés, ahol fogadják ügyfeleiket, dolgoznak nap mint nap.

A dísznövények, virágok a falakon belülre – épületekbe, irodákba, lakásokba kerültek és az ezzel járó beruházás nem olcsó, akár a milliós nagyságrendet is eléri. Az új helyen, a létfeltételek drámaian megváltoznak az üvegházi optimumhoz képest. A növények megválasztása, díszítőértékük fenntartása speciális szakértelmet kíván.

Mindig az a célom, hogy „működő” megoldás szülessen. Szeretném megismertetni és terjeszteni a modern és megbízható, biztonságos hidrokultúrás rendszert, aminek előnyeiről évtizedes tapasztalatom van és a refrenciák között ezért külön feltüntetem.

Az "Év irodája" versenyt 2013-ban ügyfelünk, az AVIS Budget Group nyerte. Örülök, hogy hozzájárulhattunk sikerükhöz.

ALKALMI NÖVÉNYÁPOLÁS

RENDSZERES NÖVÉNYÁPOLÁS