Növényei nálunk vannak a legjobb kezekben!

Ön rábízná autója szervizelését a fodrászára? Nem? Pedig frizőrje a maga szakterületén bizonyára igen jó munkát végez és az is valószínű, hogy van saját kocsija. Ebből a logikából kiindulva nehezen magyaráztató az a jelenség, hogy tőkeerős gazdasági társaságok takarékoskodásból az irodai növényeik gondozását a jó szándékú, ám hozzá nem értő takarító személyzetre bízzák.

Mi történik, ha a takarítónő gondozza növényeit?

 • a drága dekorációs célokat szolgáló növények a szakszerű növényápolás nélkül idővel sokat veszítenek szépségükből
 • amennyiben a hozzáértés hiányában kipusztulnak a cserepesek, azok pótlása újabb költséget jelent a vállalatnak
 • a takarítószemélyzet cserélődése miatt nem garantálható, hogy a növényeket időben öntözik, tápoldatozzák, vagy ami még ennél is nagyobb bajt okozhat: a takarítók egymástól függetlenül többen is locsolják a virágokat, a legjobb szándékkal is kipusztítva a cserepeseket
 • a szakszerűtlen öntözés akár az irodabútorokban, berendezésekben is kárt tehet
 • a nem megfelelő állapotú zöldek sokat vonnak le az iroda megjelenéséből, így egy-egy váratlanul beállító üzleti partner negatív következtetéseket vonhat le a vállalkozásról

… és mi történik, ha az Irodakertészre bízza a növényápolást?

 • növényei valóban betöltik díszítő funkciójukat, nincsenek hervatag, sárguló virágok
 • az elpusztult cserepesek pótlása nem okoz pluszkiadást
 • nem kizárólag a növényekre, de azokkal összhangban a kaspókra is figyelmet fordítunk, dizájnelemmé téve az irodai zöldeket
 • nem okoz gondot egy váratlan vendég vagy egy televíziós stáb megjelenése
 • mindegy, hogy saját virágait vagy az irodakertésztől vásárolt példányokat szeretné ránk bízni, mindenre van megoldásunk
 • szolgáltatásunk az Ön igényeihez igazodik, kérjen akár egyszeri vagy rendszeres növényápolást

Mikor keresse az Irodakertészt?

 • Ha saját növényállományát szeretné jó kezekben tudni.
 • A saját növényzetének teljes körű irodai körülmények közötti gondozását (öntözés, tápanyag utánpótlás, szükség esetén átültetés, a növények alakítása, metszése) vállaljuk. Mindegy, hogy az egyszeri vagy a rendszeres gondozást választja, menet közben lehetőség van a szerződés módosítására. Akár a hagyományos földes akár a hidrokultúrás növényeket részesíti előnyben, mindegyikhez értünk!
 • Ha a meglévő virágállomány megérett a cserére és az Irodakertésztől újonnan vásárolt arzenált szeretné hosszú távon szakértőre bízni. Mindenre van megoldásunk: legyen az alkalmankénti vagy rendszeres növénygondozás.
 • Ha csak „növénytunningra” van szüksége. Átültetné növényeit, de nem szívesen bajlódna ezzel az irodában? Selejtezni kellene, de nincs szíve megválni a már kevésbé esztétikus virágoktól? Elköltözött a vállalkozás, de az új irodában nem mutatnak jól a régi növények? A megmenthető zöldeket újra formába hozzuk, és még a piszkos munkát is ránk bízhatja, hiszen a növények átültetését, formára igazítását, metszését is vállaljuk.

 
 • Dr. Kaló Ágnes
  Irodakertészt kerestünk, aki a nagy számú és méretű irodai növényeinket át- és szétülteti illetve megmetszi. Ismerősöm ajánlására kerültünk kapcsolatba Tamással. A munkát az irodában, munkaidőben elvégezték: a növényeink szépek lettek, a munka elvégzése után nem maradt semmi kosz vagy szemét. Egy fél év után ismételten kértük a növényápolást, hiszen bármennyire is szeretem és gondozom a növényeimet, azok gondozásához néha szakemberre is szükség van. Így megállapodtunk Tamással abban, hogy tavasszal és ősszel eljön és a szakemberre való növénygondozási feladatokat ellátja.
  Dr. Kaló Ágnes
  Kaló Ügyvédi Iroda
 • Czár Szilvia, vezető titkárnő
  Kiss Tamás fogalom a REHAU kollektívája számára. Jó ismerője a Vállalat biatorbágyi irodaépületében a hidrokultúrás növényeknek, amik idén már 10 éve díszitik előterünket, raktári ügyfélfogadónkat, tárgyalóinkat és kisebb-nagyobb irodahelyiségünket. Felénk intézett szavaiból és a növényekkel való bánásmódjából szakértelem és elhivatottság sugárzik az első (hajdani…) ajánlatkérésünktől kezdődően a növények beültetésén, optimális elhelyezésén át egészen a rendszeres ápolásig. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki élő szóban és írásban egyaránt igényes arculattal kíván találkozni irodája zöldebbé varázslása kapcsán.
  Czár Szilvia, vezető titkárnő
  REHAU Kft
 • Héder Csilla, Office Manager
  Cégünk évek óta kapcsolatban áll Kiss Tamással. Szeretnék mindig ilyen korrekt partnerrel együtt dolgozni! Az előzetes irodabejárás és konzultáció után kapott árajánlat áttekinthető, világos és részletes volt. Mindig a megbeszélt időpontban pontosan érkezett, gyors és tökéletes munkát végzett. A munka végeztével a szobákat kifogástalanul tisztán hagyta. A számlák kizárólag azokat a tételeket és szolgáltatásokat tartalmazták, amelyekre az árajánlatot korábban megküldte. Mióta Kiss Tamás ápolja, gondozza a szobanövényeinket, azóta egy „cserepes” sem pusztult ki nálunk. Az újabbak beszerzését is az ő szakvéleménye és hozzáértése alapján és segítségével vásároltuk meg. Jó lenne, ha minden partnerrel ennyire problémamentesen lehetne együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom Kiss Tamás szakértelmét és munkáját!
  Héder Csilla, Office Manager
  Makhteshim Agan Hungary Zrt.
 • Szőllőssy-Csoma Enikő, Iü. írás- és grafológus szakértő, tanácsadó
  Amikor elhatároztuk, hogy saját cég-alakításba vágunk, feltétlen cél volt szolgáltatói munkánkban – annak minden szeletében – az igényesség, a magas szakmai minőség képviselése. Ez természetesen már az irodai környezet kialakítására is vonatkozott, ezért dolgoztunk belső építészekkel, és ezért bíztuk a növénydekoráció kialakítását is specialistákra. Így ismertük meg Kiss Tamást és cégét, a Decorum Kft. –t, azaz az irodakertészet világát! Mi a sorok mögött, illetve az írott sorokból olvasunk, ők viszont láthatóan jobban értenek a növények nyelvén, mint mi… Tanácsaik, illetve konkrét növényápolási tevékenységük nyomán irodánk növényei gondozottak, ápoltak. Köszönettel tartozunk érte, s csak ajánlani tudjuk speciális szakmai szolgáltatásaikat mindazoknak, akiknek fontos a harmonikus, szép irodai környezet!
  Szőllőssy-Csoma Enikő, Iü. írás- és grafológus szakértő, tanácsadó
  GrafIQm Consulting
 • Galavics Ferenc, ügyvezető
  A Decorum Kft. és személy szerint Kiss Tamás úr a partnerek egyéniségének, a helyiségek, a cégek karakterének megfelelően választja ki és szállítja a virágokat, a zöld növényeket. De ha még ennél is nagyobb hatásra vágynak, akkor a növényzet ápolásának felügyeletét is bízza Kiss Tamásra és örökzöld élményben lesz része.
  Galavics Ferenc, ügyvezető
  Finder-Hungary Kft.
 • Vértes Viktória, iroda vezető
  Pontos helyszíni felmérés után a környezetnek megfelelő növényekre kaptunk ajánlatot. Az elfogadható ár mellett szimpatikusnak tartottuk a széles választékot, a minőséget és a szolgáltatáshoz járó rendszeres növényápolást, melynek során mindig segítőkész, udvarias kiszolgálást kaptunk.
  Vértes Viktória, iroda vezető
  Erste Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
 • K. G.
  Munka véleményezése: a megrendelésben megadott munkákat a kért minőségben, időpontban, rugalmasan pontosan végezte el. Munkája során ügyelt az iroda körülményeire, tisztaságára.
  K. G.
  British Council
 • Jantner Andrea, irodavezető
  Irodánk felújítása már több mint egy éve történt, a lakberendezőnk hozta Tamást, mint a virágok szakértőjét, akivel azóta is kapcsolatban állunk. A növények számára messze nem ideális adottságaink ellenére virágaink remekül vannak, hála a havi egyszeri növényápolásnak, a kapott locsolási tanácsoknak. Tamás még a legszebb virágunkat megtámadó gyapjastetűvel is elbánt, pedig ez nekem nem ment volna. Tudom, hogy mindig számíthatunk rá!
  Jantner Andrea, irodavezető
  Avantgarde Group Kft
 • Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Csak bíztunk benne, hogy nem üres fogadkozás amikor Tamás azt ígérte, növényeink fél év múlva szebbek lesznek, mint mikor megérkeznek az irodánkba. De valóban így történt. Az eltelt több mint egy év alatt nem merült fel semmi probléma, virágaink láthatóan jól érzik magukat, annak ellenére, hogy csak két hetente kapnak vizet. Elégedettek vagyunk a Decorum szakértő növényápolásával.
  Horváth Szilvia, Country Manager Assistant
  Actavis Hungária Kft
 • Szemán Melinda
  Kiss Tamással, két évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, amikor az új irodánkban, a már meglévő virág állományunkat varázsolta újjá, illetve számos helyiségünkben ajánlott új, az adott körülményeknek megfelelő növényeket. Rendkívül korrekt módon, akár kisebb, akár nagyobb volumenű munkáról volt szó, előzetesen, jó ajánlatot kaptunk tőle. Megbízhatóan, az előre leegyeztetett időpontban, és megadott konstrukcióban végezte el a munkát. Továbbiakban is számítunk precíz, és kreatív munkájára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki otthonos, ápolt, zöld környezetre vágyik.
  Szemán Melinda
  training and office manager, itelligence Hungary Kft.
 • Tusjak Márta, facility coordinator
  Egészen rendkívüli, amit a Decorum Kft. segítségével az elmúlt évek során megvalósítottunk az irodákban. Kiss Tamással 2009 óta dolgozom együtt, kimagasló színvonalon és mély szakmai elkötelezettséggel végzi munkáját. Irodai környezetünket a modernitás és letisztult formavilág jellemzi, melyet a szakszerűen és gondosan ápolt növényeink szó szerint felvirágoztatnak, üde és megnyugtató irodai hangulatot teremtve.
  Tusjak Márta, facility coordinator
  Cemex
 

Kérjen tőlünk ajánlatot most!

AJÁNLATKÉRÉS
INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSSEL