Kaspók

Egy jó kaspó már fél siker

Az irodakertész kizárólag minőségi kaspókkal dolgozik

Hiszen egy növény szépsége a jól megválasztott tartóban érvényesül igazán.

Milyen a kaspó választék?

Anyaguk szerint a mai tartók elképesztően sokfélék lehetnek. Így rozsdamentes acél, réz, alumínium különböző felülettel, kerámia matt és fényes, tisztán műanyag, és anyagában kevert, vagy a felületén természetes anyaggal kombinálva, ami lehet akár banán levél, egzotikus fa, vagy tengeri kagyló.

A számtalan lehetőségről a katalógusok adnak áttekintést, ahol más és más enteriőrben helyeztek el szebbnél szebb növénnyel beültetett tartókat.

Az egyedi darabokat megrendelésre hozzuk be. A népszerűbbekből naprakész választék van. A legkeresettebb, általános igényt kielégítő és kedvező árú Lechuza tartócsalád elemei mindig kaphatók.

A termékpaletta színben, formában, méretben folyamatosan bővül. A mindennapi használatot további remek kiegészítők (görgők, önöntöző szett) teszik kényelmesebbé.

Irodai növény beültetésekor eldől az öntözésmód

Különösen a nagyobb méretű növények esetében, szinte elengedhetetlen az alsó öntözést lehetővé tevő, vízmércés szett beépítése. Ennek segítségével, elkerülhető a – nagyon gyakori – öntözési hiba, a túlöntözés. A vízmérce mutatja mikor szükséges a locsolás és akkor mennyi vizet kell adni.