Alkalmi növényápolás

Alkalmi növényápolás

Ugye Önök sem láttak még irodát növények nélkül? Egyszerűen szükség van rá, hogy emberibbé, othonosabbá tegyék a munkahelyet és egy kis életet vigyenek a művi környezetbe! Sok esetben a virágok mennyisége jelentős számra rúg, és tartóban, méretben formában és főleg megjelenésben nagy változatosságot mutat.

Amikor a virágok ápolatlansága már szemet szúr

Ha az irodai virágok a puszta locsoláson kívül más gondozást nem kapnak, hamar meglátszik az állományon. A levelek – jobb esetben csak a természetes öregedés folytán – kezdenek itt-ott sárgulni, barnulni, majd leszáradni. A cserepek földje megcsappan, a felszínén valami furcsa, kellemetlen színű anyag kezd felhalmozódni, a magasabb növények hol erre, hol arra dülöngélnek. Egyes szoliterek (jellemzően a Ficus benjaminák) az árnyékos oldalon egyre több levelet hullatnak, míg a napos oldalon egyre jobban hajtanak, megduplázva eredeti méretüket. Amikor a virágok szembeötlően elhanyagoltakká válnak, felmerül a kérdés: nem kéne már valamit csinálni az irodai növényekkel? Nem lenne esedékes az átültetés?

Önök ezt hogy oldják meg?

  • Van olyan kolléga, aki a hasznos munkáján túl, vállaja hogy alkalmanként – szó szerint – kézbe veszi a virágokat? Hoz egy kis földet, nagyobb cserepet és ültet?
  • Vagy az öntözést a külsős takarító cég csinálja, az időszakos nagytakarítás mellett bevállaják ezt is?

Ha ez Önöknél is így történik és elégedett a jelen helyzettel, akkor ne olvasson tovább!

Ha azonban elégedetlen, lépjen velünk kapcsolatba: kérjen ingyenes tanácsadással egybekötött helyszíni felmérést!

Mi így oldjuk meg!

A megkeresést követő 24 órán belül időpontot egyeztetünk, és a lehető legrövidebb időn belül kiszállunk és bejárva az irodát, feljegyezzük az esetleges külön elvárásokat, a felmérjük növényzet mennyiségét és állapotát, tájékozódunk a helyi munkavégzés lehetőségeit illetően, összeírjuk a teendőket, miközben minden felmerülő kérdésben tanáccsal szolgálunk.

A felmérést követő két napon belül, részletes, ajánlatot teszünk és az esetleges egyeztetés után elkészítjük az Önök igényeire szabott végleges ajánlatot. Megrendelés esetén, gyorsan, szakszerűen, a lehető legkisebb kellemetlenséggel elvégezzük a munkát.

A látványos eredmény nem marad el!

Már az egyszerű karbantartás is újjá varázsolja a növényeket, nem is szólva ha a felújítás során kiegészítések is történnek. Ha pl. új önöntöző készlettel ellátott kaspókat, vagy csak egységes megjelenést kapnak a virágok, ha az összeültetésekből eltűnnek a foghíjak, vagy új szoliterek kerülnek a régiek mellé.